Sa pasošem Kosova ne može u Srbiju

Izvor: B92, 26.Nov.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa pasošem Kosova ne može u Srbiju

Nebojša Stefanović izjavio je danas da neće biti moguće da se sa pasošem takozvane države Kosovo prelazi administrativna linija među Srbije i južne pokrajine.

Ministar unutrašnjih poslova Stefanović je na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost rekao i da Beograd ispunjava sve obaveze iz Briselskog sporazma u vezi sa administrativnim prelazima.

On je, odgovarajući na pitanje poslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marka Đurišća o toj temi, rekao da se MUP, u okviru svoje nadležnosti, trudi da olakaša promet robe i ljudi preko administativne linije uz sever Kosova i Metohije.

Stefanović je, odgovarajući na pitanja poslanika Zorana Živkovića, rekao da policija ne vodi istragu u vezi odgovornosi bilo koga iz državnih organa zbog eventulanih propusta tokom majskih poplava.

On je dodao i da će, ukoliko bude podneta krivična prijava ili bude bilo kakvih indicija da je došlo do propusta, sve biti provereno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa kosovskim pasošem se ne može u Srbiju

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2014

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da neće biti moguće da se sa kosovskim pasošem prelazi administrativna linija među Srbije i južne pokrajine. Stefanović je na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost rekao i da Beograd ispunjava sve obaveze iz Briselskog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.