Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL, PA JOŠ HUMANITARNI: Zvezda u Gračanici igra za bebe sa Kosova!

Još jedan spektakl je na pomolu i to humanitarnog karakera! Crveno-beli će 4. maja odigrati meč u Gračanici sa tamošnjim ligašem, jer je uprava crveno-belih prihvatila je poziv.

Utakmica će biti odigrana na sportskom kompleksu u Gračanici, a u okviru akcije “Igrajmo za bebe na Kosovu”, sa početkom u 16 časova. Cena ulaznice biće 100 dinara, a celokupan prihod će otići Porodilištu KBC-Priština-Gračanica koje radi u otežanim uslovima i gde zbog nedostatka sanitetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << materijala ima jako malo porođaja.
Naravno, po dolasku u Gračanicu crveno-beli će obići manastir “Gračanica”, a imaće i ručak kod Vladike Teodosija. Od administrativnog prelaza do Gračanice, autobus će obezbeđivati pripadnici Kosovske policije i EULEKS-a.
Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić i zamenik premijera Branimir Stojanović garantuju bezbednost svim gostima i zbog toga će snage koje obezbeđuju autobus biti pojačane…
hotsport.rs       
The post SPEKTAKL, PA JOŠ HUMANITARNI: Zvezda u Gračanici igra za bebe sa Kosova! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda će u maju promovisati tzv ''republiku Kosovo'' u Gračanici

Izvor: KMnovine.com, 31.Mar.2015

Fudbalski prvak Srbije Crvena zvezda objavio je da je prihvatio poziv da početkom maja u Gračanici odigra humanitarnu utakmicu protiv istoimenog kluba iz ovog sela. .....Utakmica će biti odigrana na sportskom kompleksu u Gračanici, a u okviru akcije "Igrajmo za bebe na Kosovu"...Celokupan prihod...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.