SAOBRAĆAJNI KOLAPS NA MERDARAMA:: Kolona duga 40 kilometara!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJNI KOLAPS NA MERDARAMA:: Kolona duga 40 kilometara!

Veliki broj Albanaca je krenuo preko Srbije kako bi na Kosovo došao zbog proslave Ramazanskog bajrama, a putnici se žale na preterane birokratske zahteve sa dokumentima koje traže kosovski carinic

PRIŠTINA  - Na administrativnom prelazu Merdare kolona vozila je na ulazu na Kosovo dostigla 40 kilometra i čeka se do osam sati.

Veliki broj Albanaca je krenuo preko Srbije kako bi na Kosovo došao zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << proslave Ramazanskog bajrama, a mnogi od njih su izrazili nezadovoljstvo zbog prekomernog čekanja.

Mnogobrojni putnici su se požalili i na preterane birokratske zahteve sa dokumentima koje traže kosovski carinici, navodeći da je to neshvatljivo.

.I javni servis RTK je potvrdio da puntici na Merdarama čekaju do osam sati.

Portparol policije Kosova Baki Kelani je, međutim, za RTK rekao da je na Merdarama smanjeno čekanje i da se sada čeka četiri sata.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.