Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAKRILI LOPTU: Da su ‘Pevci’ ovako igrali cele sezone, ne bi Murinjo sada likovao zbog titule (VIDEO)

‘Kasno Marko na Kosovo stiže’ – tako bi se najbolje mogla opisati situacija u Totenhemu, pošto su tek po završetku sezone pokazali kakav, ustvari, fudbal umeju da igraju izabranici Maurisija Poketina.

Totenhem se kao i mnogi premijerligaški timovi nalazi na postsezonskoj turneji, a trenutno se nalaze u Maleziji gde su igrali prijateljski duel protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najboljih 11 igrača iz tamošnje lige.
Na tom meču, koji je koji je londonski tim na kraju dobio pred 80.000 hiljada gledalaca, viđen je jedan fenomenalan gol posle briljantne akcije Toma Kerola i Androsa Taunsenda, a egzekutor je bio Hari Kejn.
Mnogi će se sada zapitati zašto tako nisu igrali tokom cele sezone, pa i u duelima protiv Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope. Da jesu, sigurno bi se borili za pehar pobednika Premijer lige, ovako su se samo zadovoljili, ponovo, Ligom Evrope.
U svakom slučaju, vredno je pogleda.

(youtube / FNTV – FootballNewsTV2)
The post SAKRILI LOPTU: Da su ‘Pevci’ ovako igrali cele sezone, ne bi Murinjo sada likovao zbog titule (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SERIJA A: Milan se kasno probudio (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015, 22:42

Fudbaleri Milana su zabeležili treću pobedu u poslednja četiri kola Serije A pošto su u poslednjoj rundi u Bergamu savladali domaću Atalantu sa 3:1 (2:1).. . Da su “roso-neri” ovako igrali tokom cele sezone ne bi na kraju završili u sredini tabele već bi se u najgorem slučaju borili za mesta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.