Raduljica: Ljubav za Srpsku, Crnu Goru i Kosovo!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: "Ljubav za Srpsku, Crnu Goru i Kosovo!"

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica uputio je veliku zahvalnost svim ljudima koji se osećaju Srbima, posebno onima u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji.

Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica govorio je večeras za Radio televiziju Srbije nakon dočeka koji je predsednik Tomislav Nikolić upriličio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sportistima u Predsedništvu.

Na konstataciju voditeljke da je centar reprezentacije Amerike Demarkus Kazins izjavio kako su "Orlovi" naterali njega i saigrače da daju svoj maksimum u finalu Raduljica je imao interesantan odgovor.

"Uuuuu... Ja ne čitam novine, ali ako je on to rekao onda smo uradili nešto" kazao je Raduljica.

Centar košarkaške reprezentacije Srbije ponovio je da je srebrna medalja sa Olimpijskih igara ogroman uspeh i da je posebna zbog jedne stvari.

"Ovo srebro je za nas kao zlato. Ispisali smo istoriju kao prva reprezentacija koja je pod ovim imenom igrala finale Olimpijskih igara i osvojila medalju" kazao je Raduljica.

Najbitniji deo svog obraćanja javnosti Miroslav Raduljica je ostavio za kraj.

"Hvala Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Kosovu, hvala svima koji se osećaju Srbima. Nekako mi se čini da njih stavljamo u zapećak, velika ljubav za njih!" zaključio je Raduljica.

Verujemo da će svim Srbima u dijaspori ove reči Miroslava Raduljice mnogo značiti jer je podrška svim našim olimpijcima stizala sa svih mesta gde stanuje i srpski živalj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.