Priština: Studentkinja pristala na seks za šesticu

Izvor: Mondo, 29.Nov.2014, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Studentkinja pristala na seks za šesticu

Veliki seks skandal potresao je takozvane kosovske institucije kada je jedna studentkinja optužila predsednika takozvanog Ustavnog suda Kosova Envera Hasanija da ucenjuje studentkinje za seks.

Foto: screenshot,YouTube

Video snimak u kojem se može videti priznanje studentkinje nedavno je objavljen na Kosovu i Metohiji, a priču je preneo i list "Koha Ditore“.

Na video snimku se pojavljuje studentkinja koja optužuje Hasanija da od devojaka traži seksualni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odnos u zamenu za prelaznu ocenu na Univerzitetu u Prištini.



Anonimna studentkinja prepričava priču jedne njene prijateljice, koja je pod pritiskom Hasanija prihvatila da ima seksualni odnos u jednom od hotela u Prištini.

Hasani, koji je i predavač na fakultetu, je negirao sve i dodao da je ovo politička ucena, koja dolazi od ljudi koji imaju veze sa strankom Ramuša Haradinaja, Alijansom za budućnost Kosova, pišu "Novosti".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.