Panika u Prištini, više od 40 osoba povređeno

Izvor: RTS, 30.Jul.2016, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Prištini, više od 40 osoba povređeno

Više od 40 osoba povređeno je u stampedu koji je usledio posle pucnjave u centru Prištine, gde je u toku bio lokalni "Birfest", saopštila je kosovska policija. Pucnjava usledila posle svađe. Jedna osoba povređena streljačkim oružjem.
Povređeni su zatražili pomoć u bolnici, a prema navodima lekara i policije povrede su nastale tokom paničnog bega sa trga u centru Prištine, u blizini hotela "Grand".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Prištinski mediji navode da je posle pucnjave na gradskom trgu vladao pravi haos,  a nekoliko ljudi ostalo je bez svesti da leži na pločniku. 
Policija je ubrzo nakon pucnjave zatvorila trg i saopštila da je posle intervencije pronađen mladić ranjen iz streljačkog oružja. 
Među organizatorima festivala piva u Prištini kažu da se radi o malom incidentu, između dvoje mladih ljudi.
Endjeljuša Ljatifi, koorganizator festivala prepričala je da je nakon pucnjave usledila panika u publici.
"Nema velikog incidenta. Ali čak i mali incident u takvim slučajevima može izazvati haos kao večeras", rekla je Ljatifi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u centru Prištine, 40 povrijeđeno u stampedu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2016

PRIŠTINA - Više od 40 osoba povrijeđeno je u stampedu koji je uslijedio poslije pucnjave u centru Prištine, gdje je u toku bio lokalni "Birfest", saopštila je kosovska policija...Pucnjava je uslijedila sinoć, poslije svađe. Jedna osoba je povrijeđena, javlja RTS...Povrijeđeni su zatražili pomoć...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Panika u Prištini, više od 40 osoba povređeno

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2016

Više od 40 osoba povređeno je u stampedu koji je usledio posle pucnjave u centru Prištine, gde je u toku bio lokalni "Birfest", saopštila je kosovska policija...Pucnjava je usledila u petak uveče, posle svađe. Jedna osoba povređena je streljačkim oružjem, javlja RTS...Povređeni su zatražili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.