PUCNJAVA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Rafalima na vozilo prodekana Tehničkog fakulteta (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Rafalima na vozilo prodekana Tehničkog fakulteta (FOTO)

- Vozilo je bilo parkirano na parkingu pored fakulteta, i na sreću niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilu - reako je šef operativne Kosovske policije Željko Bojić koji je dodao da je automobil oštećen sa nekoliko hitaca koji su probili levo bočno staklo i vrata

Nepoznate osobe pucale su iz vatrenog oružja u ulici Džona Kenedija na vozilo marke “mercedes” čiji je vlasnik prodekan Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici, Srđan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Jović.

- Vozilo je bilo parkirano na parkingu pored fakulteta, i na sreću niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilu – rekao je Tanjugu regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić objasnivši da je automobil oštećen sa nekoliko hitaca koji su probili levo bočno staklo i vrata.

Foto: Tanjug/BOKI

Prema njegovim rečima, slučaj je Kosovskoj policiji prijavljen danas oko 16.00 sati, a još uvek nije poznato tačno vreme pucnjave kao ni motiv.

Kosovska policija je obavila uviđaj, a na licu mesta su pronađene i čaure ispaljenih metaka.

(Telegraf.rs / Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.