POKRET SOCIJALISTA KATEGORIČAN: Fašisoidne ideje u glavi Sulejmana Ugljanina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2017, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKRET SOCIJALISTA KATEGORIČAN: Fašisoidne ideje u glavi Sulejmana Ugljanina!

Srbi na Kosovu i Metohiji doživljavaju Ugljanina kao političku karikaturu

Poseta Sulejmana Ugljanina Prištini i sastanak sa Hašimom Tačijem govori o njegovom poštovanju samo prema ljudima koji su naređivali i vršili ubistva Srba, saopštio je večeras Pokrajinski odbor Pokreta socijalista Kosova i Metohije.

- Dok polaganje venca na spomenik fašističkim satelitima, što su balisti i bili, jasno govori o fašisoidnoj ideji koja živi u glavi Sulejmana Ugljanina - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše u saopštenju.

Kako napominje PS, i ne žele da troše vreme baveći se njime, ali pozivaju međunarodne institucije na Kosovu i institucije Republike Srbije da identifikuju i kazne "sve saradnike srpskih dželata i sve poštovaoce fašista i njihovih satelita, a sve zbog njihove želje da nam se mračna istorija ubijanja i klanja Srba ponovi".

Ugljanin, predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća i Stranke demokratske akcije Sandžaka, čestitao je ranije danas u Pristii kosovskom predsedniku Tačiju na, kako je naveo, "dobrim rezultatima u izgradnji jedne demokratske, multinacionalne i multikonfesionalne evropske države zasnovane na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom".

Delegacija BNV i SDA Sandžaka u Prištini je, takođe, prisustvovala akademiji posvećenoj životu i delu Šabana Poluže i Mehmeta Gradice koji su, kako se tvrdi u saopštenju BNV, "imali značajno mesto u istoriji Bošnjaka Sandžaka".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.