PERUNIČIĆ UBO PREDSEDNIKA VILJUŠKOM: Krvavi Krstovdan na slavi Rukometnog saveza Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERUNIČIĆ UBO PREDSEDNIKA VILJUŠKOM: Krvavi Krstovdan na slavi Rukometnog saveza Srbije!

Predrag Peruničić je na proslavi Krstovdana, slave Rukometnog saveza Srbije, napravio veliki skandal, pošto je viljuškom ubo u butinu Sinišu Lazića, predsednika Skupštine RSS, prenosi Srpski Telegraf.

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje, a sada državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta uboo je Lazića u jednom restoranu u Beogradu, a ovaj je navodno nakon toga skinuo košulju i Peruničiću poručio ''Ubodi me i u srce''.

Ipak, na kraju je morao da potraži >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pomoć na otropediji u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, gde inače i živi.

Navodno je ceo incident počeo kada je Peruničić prozvao Lazića na slavi pred sveštenikom, kada je pitao Dragana Škrbića i Ivana Lapčevića, bivše reprezentativce da li poznaju Lazića, aludirajući na to da nema iza sebe bogatu igračku karijeru, pošto je branio u Trepči iz Kosovske Mitrovice.

Ipak, Lazić nije želeo da dodatno objašanjava ceo incident, kako kaže, u interesu rukometa.

- Desilo se šta se desilo, neću ništa da pričam zbog interesa rukometa. Bio je to momenat nepažnje, pomirio sam se sa Peruničićem - rekao je Lazić za Srpski Telegraf.

Peruničić se ovim povodom nije oglašavao još uvek, a navodno je od ponedeljka na odmoru, kako je rečeno ovom listu iz ministarstva.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Peruničić ubo viljuškom predsednika skupštine Rukometnog saveza

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2016, 10:51

Državni sekretar u ministarstvu sporta Predrag Peruničić, na proslavi Krstovdana, slave Rukometnog saveza Srbije, viljuškom je ubo u butinu Sinišu Lazića, predsednika Skupštine RSS...Kako javlja Telegraf, nekadašnji rukometni reprezentativac ubo je Lazića u jednom restoranu u Beogradu...Navodno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.