PAPARACO: Pacoli počasni gost na stadionu

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO: Pacoli počasni gost na stadionu

Pacoli je Albanac sa Kosova, a predsednik je bio od 2011. do 2014. godine.

Jedan čovek sasvim sigurno neće imati problem sa ulaskom na Elbasan arenu - objektiv Kurira zatekao je poznatog albanskog biznismena i političara Bedžeta Pacolija kako sam sedi u restoranu, gde je prekraćivao vreme do početka utakmice.

Pacoli je Albanac sa Kosova, a predsednik je bio od 2011. do 2014. Srpskoj javnosti je postao poznat 1999. godine, kad je stupio u brak sa italijanskom pevačicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Anom Oksom, inače poreklom iz Tirane, ujedno i rođakom čuvenog komunističkog diktatora Envera Hodže.

Pacoli je trenutno vođa jedne političke partije na Kosovu, ali glavna delatnost su mu građevinski poslovi u Rusiji i Švajcarskoj.

(D. P.)

Autor: Foto: Dado Đilas
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.