Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsadno stanje u Skoplju zbog marša veterana OVK

SKOPLJE - Zbog najave da će veterani Oslobodilačke vojske Kosova protestovati u Skoplju, u prijestonici Makedonije je rasporođen veliki broj policajaca.

Kako javljaju lokalni mediji, policijski kordoni su postavljeni ispred zgrade makedonske skupštine gdje bi protest trebalo da se završi.

Saobraćaj u glavnoj skopskoj ulici je blokiran, a protest Albanaca predvodiće lider Pokreta za reforme i organizacije veterana OVK Zijadin Sela.

Makedonski portal "Plusinfo" navodi da će protest početi kod nadvožnjaka u Bit Pazaru, a da su demonstranti najavili da će nastaviti "marš" do Sobranja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.