Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović posle tri godine ponovo u kancelariji

Posle više od tri godine lider GI SDP Oliver Ivanović ponovo je na svom radnom mestu - u kancelariji njegove stranke u Kosovskoj Mitrovici.

Prvi radni dan u kancelariji obeležen je uz intimnu svečanost, a Ivanović ga je započeo uz svoju porodicu, ali i kolege koje su ga svo vreme, dok je bio u pritvoru i tokom suđenja, čekale.

- Prvi radni dan. U nove pobede - napislala je Ivanovićeva supruga Milena na svom fejsbuk profilu.

Oliveru Ivanoviću, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je više od tri godine proveo što u pritvorskoj jedinici što u kućnom pritvoru, sud je prošle nedelje omogućio da se brani sa slobode.

Ivanović je uhapšen 27. januara 2014. godine. Krajem marta počeo je ponovljen postupak protiv Ivanovića koji je 21. januara 2016. godine prvostepeno osuđen na devet godina zatvora zbog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, počinjenog 14. aprila 1999. godine u južnoj Kosovskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSLE VIŠE OD TRI GODINE: Oliver Ivanović ponovo na svom radnom mestu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017

Prvi radni dan u kancelariji obeležen je uz intimnu svečanost..Posle više od tri godine lider GI SDP Oliver Ivanović ponovo je na svom radnom mestu - u kancelariji njegove stranke u Kosovskoj Mitrovici..., a Ivanović ga je započeo uz svoju porodicu, ali i kolege koje su ga svo vreme, dok je bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.