Novi punkt Kfora na severu Kosova

Izvor: Glas javnosti, 14.Jun.2012, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi punkt Kfora na severu Kosova

LEPOSAVIĆ - Vojnici Kfora postavili su jutros na alternativnom putnom pravcu Novi Pazar - Lešak, uz samu administrativnu liniju sa centralnom Srbijom, kontrolni punkt na kojem obavljaju rutinsku kontrolu saobraćaja.

Na tom alternativnom putnom pravcu, u mestu Tresava, nalaze se pripadnici poljskog kontigenta Kfora sa pet džipova, koji na kontrolnom punkt jutros od devet sati obavljaju kontrolu vozila koja dolaze na sever Kosova.

Na ovom putu koji povezuje sever Kosova sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Novim Pazarom, vojnici Kfora su imali i ranije slične punktove, ali dublje prema unutrašnjosti Kosova, dok je jutrošnji postavljen u neposrednoj blizini administrativne linije sa centralnom Srbijom.

Alternativni putni pravac Novi Pazar - Vračevo - Lešak je jedan od sporednih puteva koji koriste Srbi sa severa Kosova.

Lepo bogami kafor cuva Srpsku zemlju da ju Srbi ne gaze. Za to vreme Albanci gaze po zivim i mrtvim Srbima , pale njihovu imovinu i skrnave Svetinje. Nikolicu sta cekas?
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Novi punkt Kfora na severu Kosova

Izvor: Kurir, 14.Jun.2012

U mestu Tresava nalaze se pripadnici poljskog kontigenta sa pet džipova..LEPOSAVIĆ - Vojnici Kfora postavili su jutros na alternativnom putnom pravcu Novi Pazar - Lešak, uz samu administrativnu liniju sa centralnom Srbijom, kontrolni punkt na kojem obavljaju rutinsku kontrolu saobraćaja...Na tom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.