Nemci uče Kosovo fudbalu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci uče "Kosovo" fudbalu

Fudbalski savezi Nemačke i samoproklamovane države Kosovo potpisale su memorandum o razumevanju, koji podrazumeva pomoć “starijeg brata” mlađem u što boljem organizovanju.

Kako prenosi agencija AP nemački stručnjaci će u narednom periodu držati treninge i obuke za trenere sa “Kosova”, ali će pomoć dobitii sudije i administrativni radnici, a akcenat će biti i na radu sa mladim fudbalerima.

Podsećamo da je reprezentacija tzv. Kosova već >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odigrala prvi  meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i da je uskoro očekuju dueli sa Hrvatskom i Ukrajinom. Sve to nakon skandalozne odluke UEFA da kršeći svoj statut političkom protekcijom primi okupirani deo Srbije u svoju organizaciju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.