Navijači Sparte koriste svaku priliku da istaknu Kosovo je Srbija

Izvor: Press, 24.Jan.2017, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Sparte koriste svaku priliku da istaknu Kosovo je Srbija

Na zidu kod stadiona Sparte, na praškom Letištu, osvanuo je grafit - na srpskoj trobojci ispisano je "Kosovo je Srbija", a u uglu uokvireno "Nema predaje".
foto: novosti.rs
Nije nepoznato da navijači Sparte iz Praga umeju da razviju transparent sa natpisom "Kosovo je Srbija". Oni su možda jedni od prvih koji su pokazali solidarnost sa srpskim narodom o protivljenju agresivnog oduzimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << teritorije i koriste svaku priliku da svoj stav iznova potvrde. 

Akciju su proširili i van tribine. Na zidu kod stadiona Sparte, na praškom Letištu, osvanuo je grafit sa istom porukom - na srpskoj trobojci ispisano je "Kosovo je Srbija", a u uglu uokvireno "Nema predaje". 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

FOTO: Navijači Sparte koriste svaku priliku da istaknu Kosovo je Srbija

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2017

Na zidu kod stadiona Sparte iz Praga osvanuo je grafit - na srpskoj trobojci ispisano je "Kosovo je Srbija", a u uglu uokvireno "Nema predaje" Nije nepoznato da navijači Sparte iz Praga umeju da razviju transparent sa natpisom "Kosovo je Srbija". Oni su možda jedni od prvih koji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.