Nastradala jedna osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradala jedna osoba

KOSOVSKA MITROVICA - Jedno lice podleglo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras na putu Kosovska Mitrovica - Zvečan, rečeno je Srni u bolnici u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici.

Identitet stradalog nije saopšten pošto njegova porodica još nije obaviještena, a povrijeđena su još dva lica koja su prevezena u mitrovačku bolnicu.

"Lice čiji su inicijali V.N. ima otvorene prelome ruku i nogu, a R.Z. povrede glave", kažu dežurni ljekari >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u bolnici.

Željko Bojić, šef operative kosovske policije za region Sjever, rekao je Srni da su u udesu učestvovala dva vozila i da je uzrok, najvjerovatnije, neprilagođena brzina.

"U udesu su učestvovala vozila `jugo` i `tojota`", naveo je Bojić i dodao da je uviđaj u toku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.