Najgore za državu da joj politiku uređuju stranci

Izvor: Akter, 25.Maj.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgore za državu da joj politiku uređuju stranci

Državotvorni pokret Srbije izrazio je danas nezadovoljstvo zbog izjave premijera Aleksandra Vučiča da che se o platformi predsednika Srbije o Kosovu izjasniti tek posle povratka iz SAD i ocenio da je najgore za jednu zemlju kada se navikne na to da joj državnu politiku uređuju stranci

"On otvoreno računa da će mu se tamo mnogo štošta razjasniti, tako da će najzad imati svoje mišljenje i o platformi predsednika. Na veliku žalost po državne interese Srbije, ovo više >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << nije neuobičajeno. Reč je samo o novom času treninga javnosti Srbije koja treba da pristane na normalnost stranog uticaja", navodi se u saopštenju Državotvornog pokreta Srbije na čijem čelu je Slobodan Samardžić, bivši potpredsednik Demokratske stranke Srbije i nekadašnji ministar za Kosovo i Metohiju.

U saopštenju piše da javnost Srbije još nije videla najnoviju platformu predsednika Republike o Kosovu, ali se "njeni tragovi u snegu jasno primećuju - dubok trag je ostavio premijer svojim najavom da će se o platformi izjasniti kada se vrati iz Amerike".

Državotvorni pokret Srbije navodi da se bori protiv takvog shvatanja normalnosti, jer je ono najveći problem Srbije u ovom političkom trenutku.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.