Na severu Kosova od srede isključenja struje neplatišama

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na severu Kosova od srede isključenja struje neplatišama

"Elektrodistribucija" Kosovska Mitrovica najavila je danas da će u sredu početi da isključuje električnu energiju neredovnim platišama na teritoriji četiri opštine na severu pokrajine.

"Preduzeće će zbog izuzetno niskog stepena naplate početi da obustavlja isporuku električne energije neredovnim platišama.

 Isključenja električne energije po trafo zonama na teritoriji opština Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok vršiće se od 4. marta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2015.godine", navodi se u saopstenju "Elektrodistribucije", a prenosi TV Most.

"Elektrodistribucija" Kosovska Mitrovica je obavestila potrošače koji nisu blagovremeno izmirili obaveze za utrošenu električnu energiju da je rok plaćanja istekao.

Građani će posredstvom lokalnih medija biti obaveštavani kada će se u kojim trafo zonama isključivati električna energija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.