Mustafina partija pregovara sa Pacolijem i Kurtijem

Izvor: B92, 16.Maj.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafina partija pregovara sa Pacolijem i Kurtijem

Potpredsednik Alijanse novo Kosovo Korab Sejdiju kaže da ta stranka pregovara sa Samoopredeljenjem i Demokratskim savezom Kosova o predizbornoj koaliciji.

"Spremni smo da i sami idemo na izbore, ali razgovaramo sa drugim partijama i verujem da ćemo do utorka odlučiti hoćemo li na izbore izaći sami ili u koaliciji s drugima", rekao je Sejdiju za prištinsku televiziju Klan Kosova.

On je kazao da je ANK do sada razgovarao s mnogim partijama o koalicijama, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su "najintenzivniji" razgovori vođeni s predstavnicima Samoopredeljenja i DSK.

"Sa Samoopredeljenjem treba da vidimo koliko nam se slažu ekonomski programi pošto u drugim sektorima nemamo problema", kazao je Sejdiju.

On je rekao i da istraživanja javnog mnenja pokazuju da građani imaju za koga da glasaju i da ANK vide kao "nadu".

Alijansa novo Kosova Bedžeta Pacolija nije ušla u peti saziv Skupštine Kosova pošto nije prešla cenzus od pet odsto glasova, ali je imala gradonačelnike u Južnoj Mitrovici i Đakovici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.