Mogao bi da se nađe oči u oči sa Haradinajem: Srbija šalje Gurija na pregovaranje u Brisel?

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogao bi da se nađe "oči u oči" sa Haradinajem: Srbija šalje Gurija na pregovaranje u Brisel?

Najneprijatnije iznenađenje za Ramuša Haradinaja, ukoliko on posle izbora na Kosovu postane pregovarač u Briselu, bio bi čovek koji će sesti preko puta njega i pregovarati u ime Srbije, jer na to mesto mogao bi da se nađe Goran Radosavljević Guri, bivši šef žandarmerije.

Radosavljević je svojevremeno bio glavnokomandujući u akciji Račak na Kosovu i Metohiji.

"On bi svojim iskustvom mogao da odbrani interese Srbije. Vodio je akciju Račak i do tančina je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << upućen o svemu što se dešavalo na Kosovu. Cilj Albanaca sa Haradnijem je da natera Srbiju da izgubi živce", tvrdi izvor blizak ovoj tematici.

Potpukovnik u penziji Ljuban Karan tvrdi da je Guri kec u rukavu Srbije.

 "Partiju šaha u Briselu možemo da dobijemo samo ako iznerviramo protivnika. To je pobednička taktika", smatra Karan.

Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun smatra da će ko god dođe na čelo srpskog tima u najboljem interesu zastupati interese Srbije.

"Ne znam da li je Guri Vučićev izbor, ali koga god da odabere taj će se svim srcem boriti za Srbiju", zaključuje Drecun.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.