Mimoza premijerka Kosova? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Avg.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimoza premijerka Kosova? (VIDEO)

Gradonačelnica Đakovice Mimoza Kušari Ljilja mogla bi da bude buduća premijerka Kosova.

Foto: youtube/screenshot

To je, kako saznaje Sputnjik, nezvanični predlog međunarodne zajednice koji je ponuđen kao kompromis kosovskim političarima kako bi se razrešila politička kriza na Kosovu usled zastoja oko izbora predsednika parlamenta, a samim tim i vlade.

Dvotrećinska podrška Vučićevom pozivu na dijalog

Mimoza Kušari Ljilja poslanica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pokreta Alternativa koji je osnovao Iljir Deda, a koji je učestvovao na izborima sa strankom Bedžeta Pacolija Alijansa za novo Kosovo i strankom Ise Mustafe Demokratski savez Kosova.

Mimoza je rođena u Đakovici, a školovala se u Prištini i Americi.

Bila je zamenik premijera, ministar trgovine i industrije od 2011. do 2013. godine, a radila je i za Svetsku banku i za USAID na projektima za Kosovo.



Izvor: youtube
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.