Mediji: Srbi podržavaju Haradinaja, dobiće tri ministra?

Izvor: B92, 21.Avg.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Srbi podržavaju Haradinaja, dobiće tri ministra?

Kosovski mediji prenose da “ratna koalicija” može da računa na glasove devet poslanika Srpske liste za skupštinsku većinu.

RTK2 navodi da koalicija PDK-AAK-Nisma, već ima sigurne glasove Bedžeta Pacolija, Islama Pacolija i Labinota Tahirija iz AKR.

Prema izvorima portala Telegrafi, dok su ranije Srbi tražili poziciju potpredsednika - koja trenutno ne postoji, ali za koju su planirali da je dobiju ustavnim promenama - sada će, kako se navodi, oni dobiti tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministarstva.

Reč je o Ministarstvu lokalne samouprave, Ministarstvu za zajednice i povratak, kao i Ministarstvu poljoprivrede koje su tražili poslanici Inicijative za Kosovo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.