Lunaček: ZSO u skladu s dogovorom iz Brisela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lunaček: ZSO u skladu s dogovorom iz Brisela

Zajednica srpskih opština treba da bude uspostavljena u skladu sa postignutim dogovorom u Briselu i odlukom Ustavnog suda, izjavila je izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Urlike Lunaček.

Ona je u razgovoru za "Ljajmi" objasnila da ZSO neće imati izvršni mandat, niti ce kreirati politiku, već da treba da bude na usluzi građanima.

Lunaček je takođe rekla da bi svako odlaganje sporazuma o demarkaciji granične linije s Crnom Gorom, naškodilo građanima Kosova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lunaček: ZSO uspostaviti u skladu s dogovorom iz Brisela

Izvor: Blic, 19.Jan.2017

Zajednica srpskih opština (ZSO) treba da bude uspostavljena u skladu sa postignutim dogovorom u Briselu i odlukom Ustavnog suda, kaže izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Ulrike Lunaček...Ona je u razgovoru za "Ljajmi" objasnila da ZSO neće imati izvršni mandat, niti će kreirati politiku,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.