Kosovski odbor DSS optužuje bivše rukovodstvo za dug od milion evra

Izvor: Blic, 22.Okt.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski odbor DSS optužuje bivše rukovodstvo za dug od milion evra

Kosovski odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) pozvao je bivše funkcionere koji su napustili tu partiju da pre bilo kakvih drugih aktivnosti izmire dug nekadašnjoj stranci, za koji tvrde da iznosi oko milion evra.

Najave da će nekadašnji članovi DSS-a formirati novu političku stranku za Pokrajinski odbor deluju "nesuvislo", ističe se u saopštenju.

"Pozivi koje (bivši lider) Vojislav Koštunica upućuje istaknutim članovima Demokratske stranke Srbije, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << traži da napuste stranku, u najmanju ruku su neukusni", dodaju u pokrajinskom odboru.

Previranja u DSS-u počela su 12. oktobra nakon što je na izborima za predsednika stranke pobedila Sanda Rašković Ivić.

Dugogodišnji lider DSS-a Vojislav Koštunica potom je napustio stranku uz obrazloženje da se ona odrekla politike neutralnosti, a za njim je izašao jedan deo bivših visokih funkcionera stranke. Deo njih juče je najavio osnivanje Državotvornog pokreta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.