Kosovska Mitrovica: Pucano na automobil prodekana FTN (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 26.Okt.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Pucano na automobil prodekana FTN (VIDEO)

Danas popodne u Kosovskoj Mitrovici pucano je iz vatrenog oružja na parkirani automobil u dvorištu FTN-a, čiji je vlasnik prodekan ovog fakulteta.
...
Vlasnik se nije nalazio u atomobilu, ispaljeno je nekoliko hitaca u ulici koja je prilično prometna i po belom danu. Niko nije, ili što je razmuljivo, ne želi da kaže da je video počinioca ili bilo šta što se dogodilo u tom trenutku.

Ni to nije isključeno jer se u ovim delovima Srbije poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << puca a posebno u južno delu grada, pretećno naseljenim šiptarima, koji se osećaju prozvani isprovocirani "istorijskim trenutkom" u Beogradu nedavno. Srbe je to odavno prestalo da plaši pa više nisu sigurni da li su i čuli pucanj jer na taj zvuk odavno niko ne obraća pažnju a i puno je pirotehničkih sredstava dostupno tokom cele godine.

Uglavnom, auto je u vlasništvu prodekana FTN-a (Fakulteta tehničkih nauka) u Kosovskoj Mitrovici, Srđana Jovića. Ispaljena su četriri metka, povređenih nema a pričinjena je materijalna šteta.

 
Počinilac je, što je na licu mesta po pronađenim dokaznom materijalu bilo jasno, prišao do ograde i sa razdaljine od oko tri metra pucao u automobil. 

Istraga je u toku.


Pripremile: KM Novine

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.