KOSOVSKA MITROVICA: Dvojica napadača izboli nožem Srbina policajca!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSOVSKA MITROVICA: Dvojica napadača izboli nožem Srbina policajca!

Časlav Ilić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć pošto su ga napadači izboli više puta nožem u stomak

KOSOVSKA MITROVICA - Dvojica maskiranih napadača jutros nešto pre osam sati napali su Časlava Ilića (35) iz Kosovske Mitrovice, koji je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u stomak.

Ilić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.Incident se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispred jednog od studentskih domova u severnoj Kosovskoj Mitrovici, kad su dvojica maskiranih napadača prišli Iliću, a jedan ga je više puta ubo nožem.

Ilićev brat Milan izjavio je novinarima da sumnja da iza napada na njegovog brata stoji "vrh policije regiona Mitrovica sever".

Časlav Ilić je radnik kosovske policije.

Ispred studentskog doma, gde je došlo do napada, u toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici kosovske policije, a mesto gde se dogodio incident obeleženo je policijskom žutom trakom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.