Još jedan slučaj hapšenja Srbina zbog ilegalnog ulaska na Kosovo i Metohiju

Izvor: KMnovine.com, 28.Maj.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan slučaj hapšenja Srbina zbog ''ilegalnog'' ulaska na Kosovo i Metohiju

Još jedan slučaj hapšenja Srbina zbog ''ilegalnog'' ulaska na Kosovo i MetohijuTakozvana "Kosovska policija" privela je jednog Srbina zbog, kako kažu, "ilegalnog" ulaska na Kosovo i Metohiju!


   
Foto - Arhiva    



U njihovom saopštenju se kaže da je "državljanin Srbije koji >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << je upravljao sa (putničkim) vozilom zaustavljen jer je ilegalno prešao iz Srbije na Kosovo" odnosno, nije koristio prelaze koje je prema južnoj srpskoj pokrajini, a po Briselskom sporazumu, uspostavio srpski režim.

Po odluci "tužioca" osumnjičeni će biti procesuiran redovnim sudskim putem. Prema dosadašnjem iskustvu nesumnjivo je da će prema Srbima neprijateljski rasoloženi tzv. "kosovski sudovi" (nedavno su oslobođeni i arnautski zločinci zbog počinjenih najmonstruoznijih zločina nad Srbima u selu Klečka i Starom Gracku), izreći najstrožiju moguću kaznu. Navedeni slučaj je registrovan u subotu oko podne a o prvom takvom slučaju, koji se dogodio aprila prošle godine, izvestile su tada KM Novine.

Nepoznate su okolnosti u kojima je do najnovijeg došlo ali u prethodnom je najjadnije bilo to šo je zapravo Srbin, pripadnik ove "policije" po imenu Dragan Nikolić, zaustavio vozilo i bez ikakvog razmišljanja automatski napisao kazne i prosledio putnike separatističkim institucijama zbog ulaska na tetiroriju srpske pokrajine, Kosova i Metohije.

  POGLEDAJTE VIDEO:  🎥


Više o tome možete pročitati u tekstu OVDE🔗.

Ovakvih slučajeva nije bilo dok se na KiM nije počeo sprovoditi Briselski sporazum kojim je režim u Srbiji, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, počeo agresivno da sprovodi izdajnički sporazum koga je prvo parafirao Ivica Dačić. Od tada šiptarske takozvane "institucije" nalaze se u nadmoćnom položaju znatno ohrabrene povlačenjem državnosti Republike Srbije koju čini aktuelni režim.

Od nedavno se na internet sajtu tzv "kosovske policije", vidno istaknut, nalazi i lik zloglasnog šiptarskog teroriste Adema Jašarija🔗 čime ova služba, pretežno sastavljena od aktivnih pripadnika terorističke "UĆK" poručuje Srbima kakav stav ima o njima i kako će se ubuduće ophoditi.


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.