Hodžaj se žali na Srbiju: Poslao 49 pisama

Izvor: Mondo, 18.Jan.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj se žali na Srbiju: Poslao 49 pisama

Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj uputio je pismo na adrese 49 ministara spoljnih poslova u kome se žali na nameru Beograda da pošalje "kontroverzni" voz na sever Kosova, piše prištinska Gazeta ekspres.

Foto: Mondo/ Stefan Stojnaović

Hodžaj je u pismu na četiri stranice naveo da to nije izolovan slučaj već deo, kako tvrdi, "sistematskog neprijateljskog pristupa Srbije prema Kosovu", dodaje list.

Hodžaj, kako dodaje Gazeta ekspres, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pominje izgradnju zida u severnom delu Kosovske Mitrovice, povlačenje srpskih ministara i poslanika iz kosovskih institucija, hapšenje Ramuša Haradinaja u Francuskoj po srpskoj poternici, hapšenje policijskog pripadnika Nedžata Tačija u Srbiji i "druge incidente."

"Ceo svet priča o vozu, a šta bi s dugim cevima?"
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hodžaj nas "tužio" celom svetu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2017

Kosovski ministar spoljnh poslova Enver Hodžaj uputio je pismo na adrese 49 ministara spoljnih poslova u kome se žali na nameru Beograda da pošalje "kontroverzni" voz na sever Kosova, piše prištinska Gazeta ekspres...Hodžaj je u pismu na četiri stranice naveo da to nije izolovan slučaj već deo,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Hodžaj obavestio ministre 49 zemalja o postupku Srbije

Izvor: Beta, 18.Jan.2017

Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj uputio je pismo na adrese ministarstava spoljnih poslova 49 zemalja, u kojem je ministre detaljno obavestio o "provokaciji Beograda" da "ilegalno uspostavi železničku liniju do Beograda do Kosova", prenosi prištinski sajt Zeri.Hodžaj je upozorio da taj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.