Haradinaj ponovo izabran za predsednika ABK

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj ponovo izabran za predsednika ABK

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj danas je ponovo izabran na tu čelnu poziciju u stranci.

On je na današnjoj, sedmoj izbornoj skupštini bio jedini kandidat za tu funkciju. Obraćajući se delegatima izborne skupštine Haradinaj ih je pozvao da "sa dušom izvršavaju preuzete poslove i obaveze".

"Ako danas odlučimo da sa dušom radimo na ostvarivanju naših moralnih vrednosti, nema dileme da će mu povećati vrednost Kosova, privrede i političkog sistema", rekao je Haradinaj.

On je pozvao članstvo stranke da rade na jačanju države, pravde, privrednog razvoja i na otvoranju novih radnih mesta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Haradinaj ponovo izabran za predsednika AZBK

Izvor: Akter, 02.Jul.2015

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj danas je ponovo izabran na tu čelnu poziciju u stranci..On je na današnjoj, sedmoj izbornoj skupštini bio jedini kandidat za tu funkciju...Obraćajući se delegatima izborne skupštine Haradinaj ih je pozvao da "sa dušom izvršavaju preuzete...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.