Haradinaj: Srbija neće postojati na Kosovu kada ja budem premijer

Izvor: Blic, 25.Maj.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Srbija neće postojati na Kosovu kada ja budem premijer

Kandidat za premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas u Peći da "Srbija neće postojati na Kosovu" kada on bude premijer.

- Mi nemamo projekat (pravljenja) problema sa Srbijom, ali Srbija neće postojati na Kosovu. Znači, država Srbija neće imati nikakvu ulogu na Kosovu - kazao je Haradinaj povodom izjave premijera i izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da je eventualni izbor Haradinaja za premijera Kosova problem za Srbiju.

Haradinaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kandidat koalicije Demokratske partije Kosova, Alijanse za budućnost Kosova, Incijative za Kosovo i devet drugih manjih stranaka.

Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu biće održani 11. juna.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.