Hapšenja na Kosovu zbog pripremanja terorističkih napada

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja na Kosovu zbog pripremanja terorističkih napada

Policija Kosova je danas uhapsila četiri osobe osumnjičene da su pripremali izvršenje terorističkih akata i krivičnih dela protiv ustavnog poretka i bezbednosti Kosova.

Operacija je sprovedena na osnovu naloga Osnovnog suda u Prištini a tokom koje je izvršena kontrola pet lokacija u regionima Prištine, Gnjilana i Uroševca, navodi se u saopšenju.

Uhapšeni su državljani Kosova i po nacionalnosti Albanci, i to R.S. (56), H.H. (51), B.K. (59) i S.B. (46). >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Nakon saslišanja, tužilac je doneo odluku o zadržavanju od 48 sati za osumnjičene R.S i S.B, dok su druga dvojica oslobodjeni i postupak protiv njih će se voditi u redovnoj proceduri.

Tokom pretresa kuća osumnjičenih pronadjeni su i oduzeti pištolj, dva metka i okvir za metke, vazdušna puška i sedam metaka za lovačku pušku, kompjuter, šest mobilnih telefona i nekoliko svezaka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovo: Uhapšeni Albanci zbog planiranja terorističkih napada

Izvor: BKTV News, 25.Maj.2017

Kosovska policija uhapsila je danas četvoro Albanaca zbog sumnje da su pripremali terorističke napade...U saopstenju se navodi da je kosovska policija izvela veliku operaciju provere pet lokacija u Prištini, Gnjilanu i Uroševcu...Tokom provere lokacija, kosovska policija je zaplenila revolver, pušku,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.