HRVAT LUPA GLUPOSTI: Kosovo je Srbija - čist je rasizam

Izvor: Kurir, 04.Okt.2015, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVAT LUPA GLUPOSTI: Kosovo je Srbija - čist je rasizam

Fudbaler Skenderbega Hrvat Marko Radaš (32) okarakterisao je skandiranje navijača moskovske Lokomotive „Kosovo je Srbija“ kao čist rasizam?!

Dva tima odigrala su utakmicu u okviru Lige Evrope u Rusiji, a slavila je Lokomotiva sa 2:0.

- Nekoliko puta sam molio sudiju (Orel Grinfild iz Izraela, prim. aut.) da prekine utakmicu i oslušne skandiranje Rusa. Nije me poslušao, samo mi je rekao da su delegati zaduženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za taj posao. Kao Hrvat, bio sam pogođen isto koliko i Albanci kad sam čuo povike „Kosovo je Srbija“ jer u klubu ima dosta momaka s Kosova. Čist rasizam - bez trunke srama je za portal Telegrafi izjavio Radaš.

Pred utakmicu njegovog Skenderbega sa zagrebačkim Dinamom u kvalifikacijama za Ligu šampiona poručio je zemljacima da ne brinu zbog drona jer Albanci imaju problem sa Srbima, a ne s Hrvatima.

(A. R.)

Autor: Foto: Printscreen
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.