Gujon: Počastvovan sam odlikovanjem povodom Dana državnosti

Izvor: RTS, 13.Feb.2016, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gujon: Počastvovan sam odlikovanjem povodom Dana državnosti

Osnivač francuske humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon izjavio je večeras da mu predstavlja veliku čast to što će ga predsednik Srbije odlikovati povodom Dana državnosti Srbije.
"Imam izuzetnu čast da vam saopštim da će me predsednik odlikovati povodom Dana državnosti 15. februara", poručio je na Tviteru Gujon, koji je i autor knjige "Svi moji putevi vode ka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbiji".
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, povodom Dana državnosti, 15. februara, potpisao je ukaze o odlikovanju pojedinaca, institucija, pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, saopštila je danas predsednikova Pres služba.
Kada su u pitanju pojedinci, Nikolić je, pored ostalih, odlikovao Mladomira Purišu Đorđevića, posthumno Ranka Žeravicu, akademika Milovana Danojlića, za humanitarnu delatnost Arno Gujona, zatim Helen Delić Bentli, Zvonka Bogdana, Miru Stpicu i druge ličnosti za izuzetne zasluge u svojoj delatnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Twiter,   Tomislav Nikolić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gujon: Počastvovan odlikovanjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2016

Osnivač francuske humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon izjavio je sinoć da mu predstavlja veliku čast to što će ga je predsednik Srbije odlikovati povodom Dana državnosti Srbije..."Imam izuzetnu čast da vam saopštim da će me predsednik odlikovati povodom Dana državnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.