Gradonačelnik opštine Štrpce nakon saslušanja pušten kući

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik opštine Štrpce nakon saslušanja pušten kući

Portparol Policije Kosova Daut Hodža potvrdio je večeras da je gnjilanska policija ispitivala gradonačelnika opštine Štrpce Bratislava Nikolića i da ga je nakon saslušanja pustila.

"Mogu da potvrdim da je po nalogu nadležnog tužilaštva Policija Kosova ispitivala gradonačelnika Štrpca Bratislava Nikolića. On je nakon saslušanja pušten kući. Policija će postupiti u skladu sa zahtevima nadležnih organa", rekao je portparol Policije Kosova Daut Hodža.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija nije saopštila razlog ispitivanja Nikolića, portal "Indeonline" je pozivajući se na neimenovane izvore naveo da je Nikolić ispitivan zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja u opštini Štrpce.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ispitan gradonačelnik Štrpca

Izvor: B92, 02.Mar.2015

Portparol Policije Kosova Daut Hodža potvrdio da je gnjilanska policija ispitivala gradonačelnika opštine Štrpce Bratislava Nikolića..."Mogu da potvrdim da je po nalogu nadležnog tužilaštva Policija Kosova ispitivala gradonačelnika Štrpca Bratislava Nikolića. On je nakon saslušanja pušten...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.