Gradi se kapija između Kamenice i Medveđe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradi se "kapija" između Kamenice i Medveđe

Polaganjem kamena temeljca danas je počela izgradnja administrativnog prelaza ''Kapija'' između Kosova i centralne Srbije na putu Kamenica - Medveđa.

Izgradnjom ovog prelaza građanima Kamenice, Preševa i Medveđe biće omogućeno lakše kretanje, izjavila je kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri.

Tahiri je dodala da je u Briselu dogovoreno da nakon što kosovska strana izgradi ovaj prelaz, srpska je u obavezi da izgradi prelaz ''Izvor'' na severu Kosova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi, kako je preneo RTK 2, rekao je da će otvaranje ovog prelaza doneti dobrobit za stanovnike Preševa.

''Ovaj dogovor pozitivno će uticati na stanovnike Preševske doline, njihovo putovanje biće skraćeno za oko sat vremena'', kazao je Kamberi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.