GOTOVO! Smenjen predsednik Odbojkaškog saveza posle bruke sa Kosovom

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO! Smenjen predsednik Odbojkaškog saveza posle bruke sa Kosovom

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Nenad Golijanin smenjen je sa te funkcije na Vanrednoj skupštini.

Situacija sa Golijaninom dobila je očekivan epilog nakon što on ispred OSS nije glasao protiv ulaska tzv. kosovskog saveza u Svetsku odbojkašku federaciju na nedavnom kongresu u Argentini, već je bio uzdržan.

On nije podneo ostavku na sednici koja nije trajala ni sat vremena, ali je odlukom 43 od 47 delegata Skupštine smenjen, a dva delegata nisu glasala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Dok OSS ne raspiše nove izbore u roku od dva meseca, rukovodstvo će činiti potpredsednik Vladimir Grbić prvi potpredsednik Saveza, Petar Bogunović, potpredsednik OSS, i Bogdan Mamuzić, predsednik Skupštine UOKPL i član Izvršnog odbora OSS.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPILOG: Nenad Golijanin smenjen sa mesta predsednika OSS! (FOTOGALERIJA)

Izvor: HotSport.rs, 25.Okt.2016

Na današnjoj vanrednoj sednici Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije Nenad Golijanin je smenjen sa te funkcije.. . Razlog je verovatno svima poznat, Golijanin je ostao uzdržan na članstvo Odbojkaškog saveza Kosova u FIVB, odnosno, Svetsku odbojkašku federaciju u Buenos Ajresu.. Zbog toga je danas...

Nastavak na HotSport.rs...

Golijanin: ''Imam svoj stav i integritet! Niko ne može da utiče na mene!''

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016

Dosadašnji predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Nenad Golijanin izjavio je danas da bi bilo licemerno da je glasao protiv prijema Kosova u Svetsku odbojkašku federaciju (FIVB)...Kako smo objavili ranije večeras, Golijanin je smenjen sa mesta predsednika OSS odlukom 43 od 47 delegata..."Bilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.