(FOTO) ZASTRAŠIVANJE SRBA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Grafiti Islamske države na srpskim kućama

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ZASTRAŠIVANJE SRBA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Grafiti Islamske države na srpskim kućama

KOSOVSKA MITROVICA - Grafiti Islamske države (ISIS) ispisani su na kućama Srba u etnički mešovitim naseljima u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrđeno je danas u kosovskoj policiji.

Regionalni šef Kosovske policije za sever Željko Bojić je rekao da su grafiti "ISIS" ispisani u zoni njegove odgovornosti i da je policija u proteklih nedelju dana registrovala desetak natpisa te terorističke organizacije.

"Policija je obavila uviđaj i fotografisala natpise i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lokacije. Istražne radnje su u toku", rekao je Bojić.

Prema Bojićevim rečima, bezbednosna situacija u zoni odgovornosti severa Kosova je pod kontrolom.

"Mere bezbednosti su preduzete, povećan je broj mobilnih i pešačkih patrola. U etnički mešovitim naseljima Bošnjačka mahala, Tri solitera i Mikronaselje uključena je i specijalna jedinica, koja obavlja kontrolu saobraćaja, vozila i prolaznika", rekao je on.

#ISIS grafit koji sam upravo uocio u multietnickom naselju Bosnjacka mahala u #Kosovskoj #Mitrovici #Kosovo pic.twitter.com/fwWgFU5o6I

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac i građanin povređeni u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015

Pripadnik policije L.I. (53) i građanin M.B. (33) povređeni su danas posle podne u centru Kosovske Mitrovice prilikom pokušaja pljačke...Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se incident dogodio oko 15.30 sati u ulici kralja Petra Prvog u Kosovskoj Mitrovici..."Neopoznata...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.