Đurić:Kosovska policija uhapsila Srbe zaposlene na Brezovici

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić:Kosovska policija uhapsila Srbe zaposlene na Brezovici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da su specijalne snage kosovske policije uhapsile sve radnike srpske nacionalnosti zaposlene u Nacionalnom parku "Šara" na Brezovici, ocenivši da je reč o gaženju Briselskog sporzuma i provokaciji uperenoj protiv cele Srbije.

Đurić je novinarima u Briselu rekao da je uhapšeno 15 radnika, zajedno sa direktorkom Nacioanlnog parka "Šara".

Uhašeni radnici nalaze se u pritvoru u Uroševcu, a Đurić je tim povodom održao vanrednu konferenciju za novinare u Briselu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Specijalci ROSU uhapsili šumare na Brezovici

Izvor: Mondo, 07.Okt.2015

Šestoro od 15 radnika Nacionalnog parka "Šar planina" iz Štrpca, koje je jutros privela kosovska policija, pušteno je na slobodu, izjavio je Srni gradonačelnik mesta Štrpce Bratislav Nikolić...Foto: screenshot/Youtube.."Dobio sam zvaničnu informaciju da je ostalih devet radnika, uključujući...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.