Bilbordi podrške Vučiću na Kosmetu

Izvor: RTV Pink, 10.Nov.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilbordi podrške Vučiću na Kosmetu

Na više lokacija u severnom delu Kosovske Mitrovice jutros su osvanuli bilbordi podrške i najava posete predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji narednog meseca.



Na bilbordima koji se mogu videti na više lokacija u Kosovskoj Mitrovici i na putu ka susednom Zvečanu pored slike srpskog premijera i srpske trobojke ispisano je "Dobro došli predsedniče Vlade!" i najavljena Vučićeva poseta Kosovu narednog meseca."Poseta predsednika Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << Srbije Aleksandra Vučića A.P. KiM decembar 2014.", ispisano je na bilbordima koji su na Kosovu i Metohiji osvanuli na dan kada u posetu Srbiji stiže nakon 68 godina albanski premijer Edi Rama. Na velikmim bilbordima ispisane su poruke: "Dobrodošao Premijeru Vučiću" i "Mi imamo jednog Premijera - Vučića". Bilbordi podrške su, osim na severu, osvanuli i u svim srpskim opštinama na Kosovu i Metohiji od Jarinja duž magistrale, preko Zvečana, Kosovske Mitrovice, Lapljeg Sela, Klokota, Parteša, Štrpca, Gračanice, Gornjeg Kusca. Procenjuje se da bi bilbordi bi mogli da budu i reakcija na najave nekih političkih vođa Albanaca iz opština juga centralne Srbije, koje će Rama posetiti u utorak, da će ga dočekati kao svog premijera, prenose agencije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.