BAKLJADA ISPRED TURSKE AMBASADE U CG: Navijači pevali pesmu Oj Kosovo, Kosovo, zemljo moja voljena!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKLJADA ISPRED TURSKE AMBASADE U CG: Navijači pevali pesmu Oj Kosovo, Kosovo, zemljo moja voljena!

Više osoba, protestovalo je večeras ispred ambasade Turske u Podgorici, a povod je ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u petak u Istanbulu.

Protest je trajao oko 15k minuta, a okupljeni navijači iz Crne Gore, zapalili su nekoliko baklji. Na protestu se čula i pjesma "Oj Kosovo, Kosovo, zemljo moja voljena". Okupljeni su uzvikivali Ivkovićevo ime, i zapalili su sveće ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zgrade ambasade.

Protest, koji su obezbeđivale i policijske snage, prošao je mirno bez sukoba i  incidenata.

Sličan protest održan je u ponedjeljak takođe ispred ambasade Turske u ulici Radosava Burića u Podgorici.

Podsetimo Marko Ivković je ubijen prošlog petka u Istanbulu, tokom košarkaške utakmice Crvena zvezda - Galatasaraj.

Turska policija oformila je dva tima za otkrivanje ubice navijača Crvene zvezde. Turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu obavijestio je srpskog kolegu da je privedeno sedam osoba na informativni razgovor povodom ovog slučaja.

Osoba za koju se sumnja da je ubica navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uhapšena je danas u Istanbulu, prenose turski mediji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski navijači odali počast Marku Ivkoviću

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2014

Oko 100 navijača "Budućnosti", "Koma", "Zabjela", "Crvene zvezde" i "Partizana" okupilo se u sredu uveče ispred Ambasade Turske u Podgorici kako bi odali počast ubijenom članu "Delija" Marku Ivkoviću...Tragično nastradali navijač Crvene zvezde Marko Ivković.. ..Navijači iz Crne Gore su sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

CG: Protestovali ispred ambasade Turske zbog ubijenog navijača Crvene zvezde

Izvor: Večernje novosti, 27.Nov.2014, 00:09

Više ljudi protestovalo je večeras ispred ambasade Turske u Podgorici, a povod je ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, koji je poginuo u petak u Istanbulu. Protest je trajao oko 15-ak minuta, a okupljeni navijači iz Crne Gore, zapalili su nekoliko baklji. Na protestu se čula i pjesma...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.