Albanke monstruozno mučile Srpkinju: Namamile je u hotel, tukle i pretile da će je jesti živu

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanke monstruozno mučile Srpkinju: Namamile je u hotel, tukle i pretile da će je jesti živu

Mlada Srpkinja kaže da je brutalno mučenje trajalo više od pet sati, kao i da je monstruoznosti zlostavljačica naposletku spasao nepoznat čovek kog su Albanke poznavale i koji je došao u njihovu sobu.

Slučaj je, kako kaže, prijavila kosovskoj policiji, ali ni posle gotovo tri nedelje nasilnice nisu uhapšene, pišu beogradski mediji.

- Nekoliko godina unazad živim sa sestrom i radim u Gračanici, razvedena sam i imam dvoje dece, koja žive sa očevim roditeljima. Ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sam uspela da pronađem posao u kazinu i da pomognem svojoj deci.

Albanke koje su je napale, radile su sa njom neko vreme. Potom su dale otkaz.

- Jednom prilikom, kada smo izašle zajedno, ukrale su mi srpski pasoš, jaknu i ključeve od stana - kaže pretučena žena.

Nakon nekoliko dana Albanke su joj rekle da ode u jedan motel koji se nalazi kod Lipljana kako bi joj vratile ukradene stvari.

- Hisam htela da idem tamo, kao da sam nešto predosetila, ali ubedile su me i otišla sam oko 18 sati. Kada sam ušla, nasrnule su na mene. Udarale su me pikslom, ukoričenim menijem, šakama, pesnicama, šutirale su me - kaže Sonja.

Foto-ilustracija: Jovana Velimirović

Prema njenim rečima, bila je sva krvava kada su je mučiteljke stavile da sedne na stolicu.

- Skinule su pertle sa svojih patika i vezale mi ruke. S recepcije su tražile selotejp traku da mi zalepe usta jer sam dozivala pomoć. Psovale su: "Ćuti, Srpkinjo, je*aćemo ti mater!".

Svaki put kad bi ih pogledala, udarile bi je nečim u glavu ili bi je šutnule u stomak i leđa.

- Nakon nekog vremena, naručile su pljeskavicu, samo zbog escajga, kako bi mogle da me seku i da jedu moje meso - priseća se Sonja i nastavlja.

- U sobu je ušao njihov prijatelj. Pitao je šta se dešava, ko sam, rekle su mu da sam Srpkinja i da mi traba je*ati mater. Videla sam da je čovek poludeo zbog toga i rekao mi da izađem i da idem kući.

Sonja je sa sestrom otišla u policijsku stanicu i prijavila slučaj. Bila je i kod lekara. Za sedam godina, koliko je u Gračanici, ovo je prvi put da je nesrećna žena doživela ovako nešto.

Nakon mučenja jedna joj je slala poruke da se ponovo vide, ali ona je to odbila iz straha.

- Prijavila sam to policiji, a oni su mi predložili da ih namamim kao što su one mene i da ih tada uhapse. Možda bih pomogla policiji da strah nije jači - kaže Sonja.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Albanke monstruozno mucile Srpkinju Namamile je u hotel tukle i pretile da ce je jesti zivu

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2017

- Psovale su: "Ćuti, Srpkinjo, je*aćemo ti mater!". Svaki put kada bih ih pogledala, udarile bi me nečim u glavu ili bi me šutnule u stomak i leđa - priseća se jadna žena..Srpkinja Sonja A. (29), majka dvoje maloletne dece, koja proteklih sedam godina živi i radi uGračanici, tvrdi da su je...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.