Albanci pretukli Srbina u Grabcu kod Kline

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci pretukli Srbina u Grabcu kod Kline

U selu Grabac u opštini Klina pretučen je kosovski Srbin Radoš Magić, dok je pokušavao da iz svoje njive otera stoku koju su na ispašu doterali Albanci iz susednog sela. Magić je zadobio lakše povrede leđa i ruke. Medicinska pomoć ukazana mu je u Pećkoj bolnici. Policija je reagovala i privela osumnjičenog, prenela je Radio televizija Kosova, program na srpskom jeziku. "Juče oko 18.00 časova policiji je prijavljen napad. Policija je izvršila uviđaj i u potrazi za osumnjičenim na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << razgovor su privedene dve osobe albanske nacionalnosti, jednom licu po nalogu državnog tužioca određena je mera policijskog pritvora", izjavio je za RTK 2 portparol regionalne policije u Peći Dževat Ibraj. Na osnovu informacija iz policijskog izveštaja do incidenta je došlo kada je Magić rekao čuvaru stoke da je istera sa njegovog imanja, nakon čega je Magić napadnut i zadobio povrede leđa i ruku. Magić je identifikovao napadača u policijskoj stanici u Klini. Slučaj je prosleđen tužilaštvu, a nadležni policijski organi su preduzeli sve neophodne mere, kazao je policijski portparol.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Još jedan napad na povratnike kod Kline

Izvor: RTS, 31.Maj.2015, 00:03

Radoš Magić pretučen je u selu Grabac kod Kline, jer se usprotivio ispaši stoke, čiji je vlasnik Albanac, na svom imanju. . Povratnik iz sela Grabac Radoš Magić je u napadu, koji je prijavljen sinoć oko 18 časova,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.