Albanci izboli Srbina u Pasjanu (kod Gnjilana)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci izboli Srbina u Pasjanu (kod Gnjilana)

Na ulazu u selo Pasjane na Kosovu i Metohiji, večeras (4. maj) je nožem izboden meštanin tog sela Zoran Kostić (41).

Kostiću, koji je van životne opasnosti, lekarska pomoć ukazana je u bolnici u Gnjilanu, odakle je pušten na kućno lečenje.

Incident se dogodio kada je Kostiću, koji je sa porodicom bio u automobilu, put preprečilo drugo vozilo u kojem su bila dvojica napadača.

Kostić je izjavio za Radio Kim iz Čaglavice da su mu put preprečila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dvojica napadača iz susednog, albanskog sela Vlaštica, koji su ga zaustavili dok se sa porodicom vraćao iz Gnjilana u Pasjane.

Kostić je nožem izboden u predelu grudnog koša i po rukama, a od tragedije su ga spasili meštani Pasjana koji su bili i očevici ovog incidenta.

Predsednik opštine Parteš-Pasjane Dragan Nikolić izjavio je Tanjugu da ovaj incident ima za cilj da zaplaši Srbe u ovom delu Kosova i da od MUP-a Kosova traži da odgovorne privedu i uhapse.

Regionalni portparol Kosovske policije Ismet Hašani potvrdio je da se incident dogodio i da je povređeni Srbin prebačen u gnjilansku bolnicu i da je van životne opasnosti. Hašani je dodao da motiv napada za sada nije poznat, ali da je policija odmah pokrenula istragu.

Napad na Srbina u Pasjanu uznemirio je njegove sunarodnike u Kosovskom pomoravlju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izboden Srbin u Pasjanu kod Gnjilana

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2015

Na ulazu u selo Pasjane na Kosovu i Metohiji, večeras je nožem izboden meštanin tog sela Zoran Kostić (41)...Kostiću, koji je van životne opasnosti, lekarska pomoć ukazana je u bolnici u Gnjilanu, odakle je pušten na kućno lečenje...Incident se dogodio kada je Kostiću, koji je sa porodicom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.