Ahmeti: Beriša je psihopata

Izvor: RTS, 30.Jul.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ahmeti: Beriša je psihopata

Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj doneo je odluku o opozivu otpravnika u Crnoj Gori Džafera Ahmetija zbog njegovih izjava o bivšem premijeru Albanije Salji Beriši.

Ahmeti je na Fejsbuku napisao kako je Beriša psihopata i izrazio je čuđenje kako je narod Kosova mogao da ga toliko poštuje, prenosi Beta.

"Odluka o opozivu doneta je posle njegovih komentara na socijalnoj mreži koja nije u skladu sa diplomatskim pravilima i ponašanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jednog diplomate", navodi se u saopštenju kosovskog ministarstva.

U saopštenju se ističe da takvi stavovi ne predstavljaju stavove kosovskih institucija.

Ministar Hodžaj lično i ceo narod Kosova zahvalni su bivšem premijeru Albanije Salji Beriši za njegov veliki doprinos za Kosovo, kaže se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.