Izvor: Blic, 04.Dec.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANALITIČARI IZ BLOKOVA Putin+ Tramp = "Kosovo je Srbija"

Dok najveći svetski analitičari razbijaju glavu o tome kako će u budućnosti izgledati odnosi SAD-a i Rusije, Novi Beograd nema dilemu - oba predsednika su odlučni pri stavu da je Kosovo deo Srbije.

Mew mural in Novi Beograd, Serbia. Between Putin and Trump : Kosovo is Serbia. Let's hope the new US President doesn't disappoint them. pic.twitter.com/pZ1z5PTBe6

Ta se poruka bar čita sa grafita koji je danas osvanuo u novobeogradskom naselju Fontana. Ulilčni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crtež prikazuje prve ljude Rusije i SAD-a, ali i u sivo obojenu pokrajinu, preko koje, na ruskom, srpskom i engleskom, piše "Kosovo je Srbija". U pozadini, preko celog zida, prostire se trobojka.

Pročitjate još:

Politika i umetnost obično gledaju kroz različite naočare, što je verovatno i ovde slučaj. Ipak, izgleda da Putin i Rusija imaju mnogo obožavatelja na Fontani, s obzirom da je ovo drugi proruski grafit koji se našao na zgradama tog naselja.

Pre samo mesec dana novi zaštitni znak Fontane postao je naslikani lik Arsena Pavlova Motorole, komadanta proruskih snaga tokom rata u Donjecku. Crtež je pokupio aplauze istomišljenika, ali i bes onih koji Pavlova smatraju teroristom, te je nekoliko nedelja kasnije grafit prežrvljan rečima "ubica". Ne zna se da li su autori Motorolinog crteža naslikali i Putin-Tramp alijansu, a ostaje da se vidi kakve će reakcije izazvati ova nova rukotvorina.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.