NPS KRITIKUJE “JUGOISTOK” Za redovne platiše besplatne karte za koncert Zdravka Čolića

Izvor: Blic, 28.Sep.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NPS KRITIKUJE “JUGOISTOK” Za redovne platiše besplatne karte za koncert Zdravka Čolića

Nedovni koncert Zdravka Čolića u Nišu nikoga nije ostavio ravnodušnim. Dok je publika s jedne strane uživala, opozicija je oštro kritikovala potez „Jugostoka“ koji je redovne platiše častio kartama u vrednosti 170.000 dinara.

Lider Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović ovaj potez je kritikovao navodeći da je naprednjacima važnija estrada i dodvoravenje glasačima “jer se bliže izbori”.

- Iz budžeta “Jugoistoka" dato je 170.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dinara za karte za koncert Zdravka Čolića, dok se građanima bezdušno isključuje struja, povećavaju cene i otimaju kuće neplatišama. Vlast ne interesuju investicije, dok na jugu Srbije u Leskovcu, Doljevcu, vidimo da se nešto dešava, kao i nova fabrika u Vladičinom Hanu, a ovde je sve ravno nuli - rekao je Jovanović.

Elektroprivreda Srbije u 2014. godini zabeležila je gubitak od 10,5 milijardi dinara, a kupovinu karata za koncert šef kabineta direktora “Jugoistoka” Dragoslav Pavlović ocenio je kao “lep gest”.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NPS kritikuje “Jugoistok”: Za redovne platiše besplatne karte za koncert Zdravka Čolića

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Sep.2015, 12:08

Nedovni koncert Zdravka Čolića u Nišu nikoga nije ostavio ravnodušnim...Dok je publika s jedne strane uživala, opozicija je oštro kritikovala potez „Jugostoka“ koji je redovne platiše častio kartama u vrednosti 170.000 dinara...Lider Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović ovaj potez...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.