RHMZ UPOZORAVA: Porast vodostaja na više od 20 reka!

Izvor: Kurir, 23.Okt.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ UPOZORAVA: Porast vodostaja na više od 20 reka!

Na Kolubari, Ubu, Ljigu, Tamnavi, Jadru, Jasenici, Kubršnici, Crnici, Lepenici i Resavi do sutra vodostaji će biti u umerenom porastu sa mogućnošću dostizanja granica javljanja, odnosno upozoravajućih nivoa

BEOGRAD - Na dvadesetak reka u naredna dva dana prognoziran je umereni porast vodostaja, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Na Kolubari, Ubu, Ljigu, Tamnavi, Jadru, Jasenici, Kubršnici, Crnici, Lepenici i Resavi do >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sutra "vodostaji će biti u umerenom porastu sa mogućnošću dostizanja granica javljanja, odnosno upozoravajućih nivoa".

Na Mlavi, Peku, Timoku, banatskim vodotocima, manjim pritokama Južne Morave, kao i na Zapadnoj Moravi, Đetinji, Skrapežu, Moravici i Bjelici do 25. oktobra "vodostaji će biti u umerenom porastu".

RHMZ je u upozorenju na svom sajtu prognozirao i da će vodostaji na tim rekama približiti granicama javljanja, odnosno upozoravajućim nivoima.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Umereni porast vodostaja na dvadesetak reka

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 07:58

Na dvadesetak reka danas i sutra prognoziran je umereni porast vodostaja, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Na Kolubari, Ubu, Ljigu, Tamnavi, Jadru, Jasenici, Kubršnici, Crnici, Lepenici i Resavi do danas "vodostaji će biti u umerenom porastu sa mogućnošć‡u dostizanja granica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.