RHMZ: Na desetak reka vodostaj u porastu

Izvor: NTV.rs, 22.Okt.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ: Na desetak reka vodostaj u porastu

BEOGRAD – Na desetk reka u Srbiji vodostaji će do petka, 24. oktobra, biti u umerenom i većem porastu, upozorio je danas Republički hidrometeorloški zavod (RHMZ).
Na Kolubari, Ubu, Ljigu, Tamnavi, Jadru Jasenici, Kubršnici, Crnici, Lepenici i Resavi do 24. oktobra „vodostaji će biti u umerenom i većem porastu sa mogućnošću dostizanja granica javljanja, odnosno upozoravajućih nivoa“, navodi RHMZ.
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Mlavi, Peku, Timoku, banatskim vodotocima, manjim pritokama Južne Morave, kao i na Zapadnoj Moravi, Đetinji, Skrapežu, Moravici i Bjelici do 25. oktobra „vodostaji će biti u umerenom porastu“.
Nivo vodostaja na tim rekama će se približiti “ granicama javljanja, odnosno upozoravajućih nivoa“, naveo je RHMZ u upozorenju na svom sajtu.
Tanjug   22.10.2014 13:01
Foto Tanjug, J. Pap/ ilustracija

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.