RHMZ: Na desetak reka vodostaj u porastu

Izvor: Studio B, 22.Okt.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ: Na desetak reka vodostaj u porastu

Na desetk reka u Srbiji vodostaji će do petka, 24. oktobra, biti u umerenom i većem porastu, upozorio je Republički hidrometeorloški zavod

Na Kolubari, Ubu, Ljigu, Tamnavi, Jadru Jasenici, Kubršnici, Crnici, Lepenici i Resavi do 24. oktobra "vodostaji će biti u umerenom i većem porastu sa mogućnošću dostizanja granica javljanja, odnosno upozoravajućih nivoa", navodi RHMZ.

Na Mlavi, Peku, Timoku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << banatskim vodotocima, manjim pritokama Južne Morave, kao i na Zapadnoj Moravi, Đetinji, Skrapežu, Moravici i Bjelici do 25. oktobra "vodostaji će biti u umerenom porastu".

Nivo vodostaja na tim rekama će se približiti " granicama javljanja, odnosno upozoravajućih nivoa", naveo je RHMZ u upozorenju na svom sajtu.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

RHMZ: Na desetak reka vodostaj u porastu

Izvor: NTV.rs, 22.Okt.2014

BEOGRAD – Na desetk reka u Srbiji vodostaji će do petka, 24. oktobra, biti u umerenom i većem porastu, upozorio je danas Republički hidrometeorloški zavod (RHMZ).. Na Kolubari, Ubu, Ljigu, Tamnavi, Jadru Jasenici, Kubršnici, Crnici, Lepenici i Resavi do 24. oktobra „vodostaji će biti u umerenom...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.